• veenered_mdf_black_oak_a
  • veenered_mdf_black_oak_b
  • veenered_mdf_black_oak_c
  • veenered_mdf_black_oak_d

Finéret MDF, sort eg

Finéret MDF, sort eg består af en kerne af almindelig MDF, pålimet et lag sort egefinér på på den ene side. Den modsatte side er enten pålimet en tilsvarende sort egefiner eller en finér af ringere kvalitet og farve.

Facts

Technical description: MDF
Density: 0,7 g/cm3
Thickness variation: +/- 10%

På lager med mulighed for levering samme dag.

Tykkelse A4 A2 A1
6 mm 87 kr 313 kr 522 kr

Alle størrelser er i centimeter. Alle priser er inkl. moms

Levering fra 1-5 dage.

Tykkelse 244×122
6 mm 1669 kr
16 mm 2740 kr

Alle størrelser er i centimeter. Alle priser er inkl. moms.


Godt at vide

Finéret MDF er ikke egnet til udendørs brug eller i fugtige miljøer uden efterbehandling. Ligesom almindelig MDF, er finéret MDF nem at slibe og bearbejde.

MDF er en særlig trætype som fremstilles af rester fra træindustrien blandet med lim. MDF er formstabilt og nemt at arbejde med og bruges derfor ofte til modeller og prototyper.

OBS! Farven på finéren kan variere fra levering til levering. Vi kan derfor ikke garanterer den samme nuance hver gang.

Streg- og fladegravering

Finéret MDF, sort eg kan både streg- og fladegraveres. Materialet får en mørkere tone, hvor der er graveret. Jo kraftigere gravering, jo mørkere farve. Farven på graveringen kan, ligesom farven på træet, variere fra plade til plade.

Ved kraftig streg- og fladegravering, kan der forekomme farvning omkring det graverede. Særligt ved fladegravering. Dette kan dog nemt fjernes ved let slibning.
Fladegravering er ikke mulig på størrelserne over A1.

Åreretning på træ

Har du præferencer i forhold til åreretningen på træet og dit design, må du meget gerne fortælle os dette ved at lave en pil i din fil, som viser os hvordan vi skal vende pladen. Fortæl os også gerne i kommentarfeltet, ved bestilling, at du har præferencer her til.
Kun muligt ved A-størrelserne.

Laserskæring

Top – Langs skæresporet vil der være en svag mørk farvning af træet. Dette kan undgås ved at pålægge beskyttende folie inden skæring. Folien kan tilvælges ved bestilling.

Kanter – Kanterne fremstår mørke og kan smitte af. Overskydende sod kan tørres af med en let fugtig klud, dog vil kanterne forblive mørke herefter.

Bund – Som standard lægges en folie på bunden inden skæring. Derfor fremstår bunden uden tydelige brændemærker. Lidt røg kan evt. finde ind under folien, dette kan fjernes nemt med fint sandpapir. Der er også mulighed for at vælge at få påsat en dobbeltklæbende tape, hvis udskæringen skal monteres på en væg eller lignende.

Efterbehandling

MDF med egefiner kan males, ligesom almindelig MDF, men oftest vil man lade det stå ubehandlet eller give det lak for at beskytte overfladen.