Bæredygtigt bord i bølgepap

Det bæredygtige Cardboard Table fra Cotter, KATOxVictoria og EXPO VIVA – her i aktion ved iværksættertopmødet i det gamle Horsens Statsfængsel. Et centralt punkt i udviklingen har været at skabe et bord, der reflekterede arrangementers midlertidige karakter. I stedet for at bakse rundt med tunge møbler, skulle det både signalerer lethed i materiale, form og funktion. Resultatet er derfor nemt at samle, let at transportere og genbrugsvenligt.

Fotos af: EXPO VIVA ApS

KÆMPE kaktusser i bølgepap og krydsfiner

 

 

De seje damer fra KAKTUS København skaber planteglæde rundt omkring i riget med deres kaktusser og skarpe sans for design. De brugte bl.a. Cotter til at laserskære 2meter høje kaktusser i bølgepap og poppelkrydsfiner. Skulle du nogensinde få brug for en kaktus, der ikke behøver vand – nogensinde – kan du lade dig inspirere af tegningerne.

Lysinstallationer i kirkerum

Torden og Lynild har brugt akryl og lys til at nytænke Fredagskirken på Vesterbro. Den smarte skiltning er laserskåret og graveret af Cotter, hvor akrylen både fungerer som lysledende installation, såvel som vejviser i det mørke rum.

Laserskæring af stencil

Laserskåret stencil

Cotter har været med til at udvikle og producere Leg på streg stencil sæt for Kræftens Bekæmpelse og Nordea Fonden. Stencilsættet fås i to versioner, et i laserskåret i hård plast og et i Laserskåret pap.  Over 150 skoler i Danmark har fået tegnet Leg på streg op i skolegårdene, 900 kursister er blevet undervist i brug af stencilsættene som er til rådighed for ca 25.000 børn i danmark.

Læs mere om projektet HER

 

Tjen penge på din hobby med cotter.dk

Foto: Designer Karina Munch har taget springet, og driver i dag webshoppen pretty-ugly.dk med sine egne værker. 

Har du brug for at producere dit design uden at bruge en formue? Her er to designere, der gør netop det ved at bruge cotter.dk til deres fine produktioner.

Karina Munch / PrettyUgly

Designer Karina Munch, der ejer webshoppen ‘PrettyUgly’, har stor succes med sine skarpe laserskårne smykker. Tjek hendes butik – https://pretty-ugly.dk/ – og bliv inspireret til, hvordan du kan give dine ideer fysisk form.

Screen Shot 2015-03-13 at 14.54.44

Screen Shot 2015-03-13 at 14.46.34

 Foto: Smykker fra PrettyUgly

 

Sussi Rødgaard Hansen / Duuden Design:

Sussi Rødgaard Hansen har startet smykkebutikken Duuden Design på Grønland. Du kan læse mere om Sussi og hendes smykkebutik her – https://www.b.dk/bolig/designer-paa-rekordtid – Tjek også videoen nederst i Berlingske artiklen, der viser hvordan vi arbejder med din bestilling hos Cotter.

Screen Shot 2015-03-13 at 15.20.19

Foto: Sussi Rødgaard Hansen med nogle af hendes produkter. 

Gør dine ideer til virkelighed – allerede i dag

På Cotter er vi rigtig stolte af, at kunne gøre det muligt for designere som Sussi Rødgaard Hansen og Karina Munch,at producere deres værker. Derfor arbejder vi altid på at gøre det nemt, så du får mere tid til at designe. Upload dine tegninger på www.Cotter.dk/upload og gør din idé til virkelighed.

Talerstol i laserskåret pap

Impact Lectern 1 talerstol er designet af Grape Design og udført med ståltop, bambus bordplade og laserskåret pap. Som de skriver på hjemmesiden: ..Der indgår genbrugsfibre i det 100% genbrugelige pap, hvor majsstivelse er bindemiddel. Ståldelene er fremstillet her i Danmark under de strengeste miljømæssige krav. Bambus pladen er fremstillet, der hvor bambussen gror, så der ikke transporteres spildmaterialer. Og for det ikke skal være løgn, er hele herligheden samlet mekanisk – helt uden lim… 

Læs mere om produktet her