• led_acrylic_a
  • led_acrylic_b
  • led_acrylic_c
  • led_acrylic_d

LED-akryl

Denne LED akryl er særligt velegnet til LED belysning, da den fordeler lyset jævnt fra lyskilden. Denne akryl er beregnet til bagbelysning.

Fakta

Teknisk betegnelse: Polymethylmethacrylat (PMMA). LED WH14
Vægtfylde: 1,18 g/cm3
Tolerance: +/- 5%

På lager med mulighed for levering samme dag.

Tykkelse A4 A2 A1
3 mm 73 kr 269 kr 494 kr

Alle størrelser er i centimeter. Alle priser er inkl. moms

Levering fra 1-5 dage.

Tykkelse 200×100
3 mm 1347 kr

Alle størrelser er i centimeter. Alle priser er inkl. moms.


Godt at vide

Akryl bliver ofte anvendt til skiltning, smykker, ruder, skærme, låger, møbler og akvarier.

Denne akryl er særligt velegnet til LED belysning, da den fordeler lyset jævnt fra lyskilden. Denne LED akryl er beregnet til bagbelysning.

Vores akrylplader har, som udgangspunkt, en beskyttende film på begge sider, som hjælper til at undgå brændemærker. Når der kun skal laserskæres, lader vi den sidde på. Skal der fladegraveres tages folien af på den side der graveres.

Streg- og fladegravering

LED-akryl kan både streg- og fladegraveres. Gravering af akryl giver en mat, hvid overflade. Ved fladegravering graverer laseren helt tætte linjer i materialet. Ved streggravering tegnes en tynd streg på ca. 0,2mm. Kontrasten er størst i støbt akryler.

Laserskæring

Top – Ingen brændemærker. Som udgangspunkt en beskyttende film påsat, som skal fjernes, når du har modtaget din skæring. Fremstår ren og skarp. Ved fladegravering fjernes filmen inden skæring. Tæt på skærekanten vil der være en mat aflejring af røgen fra skæringen.

Kanter – Ingen brændemærker. Fremstår helt skarpe og i samme farve som selve materialet. Indersiden af skarpe hjørner samt rundinger vil få en mørk farvning fra laseren.

Bund – Ingen brændemærker. Fremstår ren og skarp. Som udgangspunkt en beskyttende film påsat, som skal fjernes, når du har modtaget din skæring.

Efterbehandling

Akryl kan ved opvarmning bukkes til f.eks. hængsler. Her fås det bedste resultat med en skabelon at bukke efter (kan laves i f.eks. mdf) og en hårtørrer eller andet middel at opvarme materialet med først.

Der kan skrives med whiteboardmarker og sprittusch på akryl.

Akryl tåler rengøring med vand og sæbe.

Kontaktlim eller epoxy kan anvendes, hvis materialet f.eks. skal samles med samme eller andet materiale.