Løsninger

Hos Cotter er det kun fantasien der sætter grænsen for, hvad vi gerne vil hjælpe dig med, hvis du har et projekt, hvor du skal bruge laserskæring. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af materialer i en lige så bred palette af farver og hurtigt og nemt få en pris og et leveringstidspunkt på din ordre.

Vi mener det, når vi siger, at vejen fra en kreativ idé – eller et problem der skal løses – skal være så kort som mulig og ikke må koste en formue. Derfor har vi også nogen ar markedets mest konkurrencedygtige priser på laserskæring i bland andet akryl, plast, pap, metal og træ.

Så har du et spændende projekt du gerne vil have hjælp til, så tøv ikke med at kontakte os eller læs vores guide til, hvordan du uploader dit projekt.

Cotter har eksisteret siden 2011 og derfor findes der selvfølgelig et stort bagkatalog af kreative løsninger, som du kan lade dig inspirere af og nedenfor har vi også kategoriseret nogen af de løsninger vi har lavet til en lang række kreative kunder.


Arkitekturmodeller

Få skåret din arkitekturmodel og vælg frit mellem materialer og farver.

Arkitekturmodeller til arkitekter og tegnestuer

Skilte og logoer

Stort logo til væggen på kontoret, dørskilte, bordskilte ja alle slags skilte.

Laserskæring af skilte og logoer

Events og messer

Las os hjælpe dig med at føre dine kreative ideer til messer og events ud i livet.

Laserskæring til events og messer

Akustik og lyddæmpning

Realiser dine kreative ideer om akustik og lyddæmpning eller lad dig inspirere af vores designs her.

Laserskæring af akustikplader og lyddæmpningsplader

Industri og produktion

Læs mere om laserskæring af komponenter og tekniske dele til industrielle formål.

Laserskæring til industri og produktion

Sådan kommer du i gang med Cotter

Det er nemt at komme i gang med Cotter. Også hvis du ikke er en haj til photoshop og illustrator, for her sidder vi klar til at hjælpe dig med at gøre din idé til virkelighed. I videoen nedenfor kan du se hvor nemt det er at komme i gang med laserskæring og kigger du under inspiration finder du masser af gode ideer til hvad du kan gå i gang med.