Trolase, sort/hvid

Trolase, sort/hvid. Trolase er en UV-resistent laserakrylbaseret graveringslaminat, som både kan anvende indendørs og udendørs.

Fakta

Teknisk betegnelse: Micro-surfaced impact acrylic

Tolerance: +/- 10%

 

 

På lager med mulighed for levering samme dag.

Tykkelse A4 A2 A1
1,6 mm 170 kr 455 kr 810 kr


Alle størrelser er i centimeter. Alle priser er inkl. moms

Der findes ingen specielle størrelser i dette materiale.

Godt at vide

Trolase, sort/hvid. Trolase er en UV-resistent laserakrylbaseret graveringslaminat, som både kan anvende indendørs og udendørs. Materialet er bygget op af en akrylbund med et tyndt lag af laminat på toppen. Med det tynde toplag muliggør det en flot og kontrastfyldt gravering, som gør materialet yderst velegnet til skiltning.

Trolasen er et godt alternativ til folierede bogstaver da laminaten, der ligger på ikke kan skrabes af.

Vores akrylplader har, som udgangspunkt, en beskyttende film på begge sider, som hjælper til at undgå brændemærker. Når der kun skal laserskæres, lader vi den sidde på. Skal der fladegraveres tages folien af på den side der graveres.

Streg- og fladegravering

Fladegravering af akryl giver en mat, hvid overflade, da laseren graverer helt tætte linjer i materialet. Kontrasten skabes ved, at der graveres i laminaten på pladen, hvorved farven på bagsiden kommer frem.

Laserskæring

Top – Ingen brændemærker. Som udgangspunkt en beskyttende film påsat, som skal fjernes, når du har modtaget din skæring. Fremstår ren og skarp. Ved fladegravering fjernes filmen inden skæring. Tæt på skærekanten vil der være en mat aflejring af røgen fra skæringen.

Kanter – Ingen brændemærker. Fremstår helt skarpe og i samme farve som selve materialet.

Bund – Ingen brændemærker. Fremstår ren og skarp. Som udgangspunkt en beskyttende film påsat, som skal fjernes, når du har modtaget din skæring.

Efterbehandling

Trolase tåler rengøring med vand og sæbe.

Kontaktlim eller epoxy kan anvendes, hvis materialet f.eks. skal samles med samme eller andet materiale.