Neonrød akryl

Neonrød, støbt akryl, der opfanger lys i fladen og leder det ud gennem kanterne, hvilket giver en fluorescerende effekt.

Fakta

Teknisk betegnelse: Polymethylmethacrylat (PMMA). Bright Red 3C02 GT
Vægt: 1,18 g/cm3
Tolerance, tykkelse: +/- 15%

På lager med mulighed for levering samme dag.

Tykkelse A4 A2 A1
3 mm 92,40 kr 277,20 kr 462 kr

Alle størrelser er i centimeter. Alle priser er inkl. moms

Der findes ingen specielle størrelser i dette materiale.

Godt at vide

Akryl bliver ofte anvendt til skiltning, smykker, ruder, skærme, låger, møbler og akvarier.

Vores akrylplader har, som udgangspunkt, en beskyttende film på begge sider, som hjælper til at undgå brændemærker. Når der kun skal laserskæres, lader vi den sidde på. Skal der fladegraveres tages folien af på den side der graveres.

Streg- og fladegravering

Fladegravering af akryl giver en mat, hvid overflade, da laseren graverer helt tætte linjer i materialet. Kontrasten er størst i støbte akryler. Ved streggravering tegnes en tynd streg på ca. 0,2mm. Bemærk at de enkelte plader kan svinge i tykkelse, hvilket betyder at farven i graveringen kan variere.

Laserskæring

Top – Ingen brændemærker. Som udgangspunkt en beskyttende film påsat, som skal fjernes, når du har modtaget din skæring. Fremstår ren og skarp. Ved fladegravering fjernes filmen inden skæring. Tæt på skærekanten vil der være en mat, hvid aflejring af røgen fra skæringen.

Kanter – Ingen brændemærker. Fremstår helt skarpe og i samme farve som selve materialet.

Bund – Ingen brændemærker. Fremstår ren og skarp. Som udgangspunkt en beskyttende film påsat, som skal fjernes, når du har modtaget din skæring.

Efterbehandling

Akryl kan ved opvarmning bukkes til f.eks. hængsler. Her fås det bedste resultat med en skabelon at bukke efter (kan laves i f.eks. mdf) og en hårtørrer eller andet middel at opvarme materialet med først.

Der kan skrives med whiteboardmarker og sprittusch på akryl.

Akryl tåler rengøring med vand og sæbe.

Kontaktlim eller epoxy kan anvendes, hvis materialet f.eks. skal samles med samme eller andet materiale.