• white_mdf_a
  • white_mdf_b
  • white_mdf_c
  • white_mdf_d
  • white_mdf_f

Hvid mdf

Hvid MDF består af en kerne af almindelig MDF, med hvid maling på begge sider.
 

Fakta

Teknisk betegnelse: Medium-density fibreboard, hvid overflade
Vægt: 0,75 g/cm3
Tolerance: +/- 10%

På lager med mulighed for levering samme dag.

Tykkelse A4 A2 A1
6 mm 37,5 kr 87,5 kr 150 kr

Alle størrelser er i centimeter. Alle priser er inkl. moms

Levering fra 1-5 dage.

Tykkelse 205×140
6 mm 675 kr

Alle størrelser er i centimeter. Alle priser er inkl. moms.


Godt at vide

MDF er en særlig trætype som fremstilles af rester fra træindustrien blandet med lim. MDF er formstabilt og nemt at arbejde med og bruges derfor ofte til modeller og prototyper.

Denne MDF har hvid maling på begge sider.

Hvid MDF er ikke egnet til udendørs brug eller i fugtige miljøer uden efterbehandling. Ligesom almindelig MDF, er hvid MDF nem at slibe og bearbejde.

Streg- og fladegravering

Hvid MDF kan både streg- og fladegraveres. Materialet får en brunlig farve, hvor der graveres. Streggravering foregår med beskyttende folie på, mens fladegravering foregår uden beskyttende folie. Det vil sige, at der kommer farvning omkring det fladegraverede – jo kraftigere en fladegravering jo mere farvning omkring, vil der være. Se ovenstående billede for reference.

Fladegravering er ikke mulig på størrelserne over A1.
 

Undgå brændemærker

Materialet laserskæres, som standard, med beskyttende folie på for- og bagside. Dog kan vi ikke fladegravere med folien på.

Laserskæring

Top – Da materialet skæres med beskyttende folie på toppen, som standard, vil der ikke være synlige aftegninger fra laserskæringen. Lidt røg fra skæringen kan evt. finde vej ind under den beskyttende folie.

Kanter – Kanterne fremstår brune og kan smitte af. Overskydende sod kan fjernes ved aftørring med en klud. Bemærk at der ikke er hvid maling på kanterne.

Bund – Bunden skæres også, som standard, med beskyttende folie, derfor vil der ikke være synlige aftegninger fra laserskæringen. Lidt røg kan evt. finde vej ind under den beskyttende folie.
Der er ved bestilling mulighed for at tilvælge påsættelse af dobbeltklæb, hvis udskæringen skal monteres på en væg eller lignende.